Det er mye som skjer på Sluppen om dagen. Her har du et lite utvalg av det siste nytt:

Gründerselskapet Mode Sensor har fått med investeringsselskapet Rostinvest Technology med Gaute Myklebust og Atmel- gründer, Vegard Wollan i spissen som investor. Begge selskapene sitter på Sluppen og har dratt nytte av det innholdsrike nabolaget som finnes her. Mode Sensor utvikler et plaster som skal måle væskebalansen til eldre, og nå skal selskapet vokse fra 9 til 14 ansatte.

– Vi i Rostinvest kom i kontakt med dem gjennom mentorprogrammet til Innovasjon Norge og Connect, ved at Gaute Myklebust fra oss ble mentor. Det vi så var en gjeng studenter som hadde funnet et viktig behov, men de hadde ikke den teknologiske kompetansen til å løse det. Vi så at dette kunne vi da løse. Vi fikk bygd opp et team med riktig kompetanse og så gjorde vi, sammen med andre trønderske investorer, en større investering, sier Wollan.

Artikkel Adressa 28.05.18

Et annet selskapet som nylig har flyttet til Sluppen er Glucoset. De fikk tidligere i mai vite at de var tildelt maksbeløpet på 23 mill. kroner fra EUs Horizon 2020 program! Selskapet utvikler en sensor som skal måle blodsukkeret til kritisk syke pasienter kontinuerlig. Vi gleder ogss til å følge med på den videre utviklingen.

Artikkel Adressa 16.05.18

Austmann flyttet fra Trolla til større lokaler på Sluppen i mars 2018. De er i full gang med å pusse opp lokaler til nytt bryggeri som i tillegg skal romme Austmann Taproom. De som jobber i området skal kunne drikke kaffe og jobbe her, og fra rommet skal kundene kunne se inn i produksjonslokalene hvor ølet brygges og lagres. Det vil være åpent 5 dager i uka, og stikkord her er blant annet eksklusive lanseringer, konserter, foodtrucks og selvsagt masse bra øl.

Artikkel Dagbladet 28.05.18