Samér Saad fra Syria lager pizza på italiensk vis

Samér Saad og kona med blomsterkrans

Samér drev sin egen business i Syria. For han er det å drive sin egen virksomhet igjen et stort øyeblikk når han nå åpner La Tavernetta Pizzeria på Lager11.

– Jeg er stolt av å være en del av prosjektet på Lager11. Vi får mye støtte fra R. Kjeldsberg til drift og papirarbeid, noe som har vært veldig verdifullt for meg, sier Samér.

Selv om han er fra Syria, kan han italiensk pizza etter flere år i Norge og pizzalaging for Frati.

– Alle liker pizza! Og jeg liker å lage pizza. Jeg har valgt å starte med noe jeg liker som i tillegg er enkelt å starte opp, slår Samér fast med et lunt smil.

Han tror pizza Margarita, eller den med pesto, blir mest populær.

Pizzatips fra Samér:

  • Bruk gode råvarer
  • Kna ut deigen fra midten av emnet og la det bli en kant slik at du får skorpe
  • Dryss fersk parmesan over nystekt pizza og pynt med basilikum

 

Pizzakveld hjemme?

Lager11 har åpent torsdag til søndag. Alle serveringsstedene tilbyr take-away. Du kan også bestille via Foodora og få pizza levert der du er.

Vi har fortsatt ikke åpnet for levering med Foodora enda siden vi er så heldige å ha mange besøkende i mathallen. Når det eventuelt blir åpnet for bestilling via Foodora er også usikkert.



Aloha, Sluppen! Hele verden på Lager11

Lager11 er Trondheims nye møteplass med street food og scene. Her finner du gatemat fra åtte land, drevet av gründere med innvandrerbakgrunn. Smak deg gjennom chilensk, indisk, polsk, kinesisk, gresk, koreansk, italiensk og mat fra Midtøsten – på Sluppen.

R. Kjeldsberg utvikler bydelen Sluppen og har bidratt med opplæring og støtte til alle driverne. Vi har tro på at drømmer kan bli til virkelighet. Les om Sluppen »

Lager11 vil bidra til å utvikle prosjekter innen teater, dans, musikk og kunst som reflekterer samfunnet og verden vi er en del av.

Besøk Lager11