– Vi har lenge ønsket å ha et matkonsept her på Sluppen. Nå skjer det! Lager11 åpner 13. juni. I mathallen blir det åtte matboder med gatemat fra Chile, India, Polen, Kina, Hellas, Korea, Italia og Midtøsten. Det blir også bar og scene, forteller Hildegunn Gutvik, daglig leder i Lager11 og forretningsutvikler i R. Kjeldsberg.
I lagerhallen i Sluppenveien 11, hvor inne er som ute, blir drømmer til virkelighet.
– Vi har lett etter mennesker som har drømt om å skape sitt eget serveringssted fra sin matkultur. Sammen med kokk og mentor, Steffen Blakstad, har vi hjulpet dem med kurs i mathygiene, kundeservice og hjelp til regnskap, sier Hildegunn stolt.
Utvikling av destinasjon Sluppen
Det å sette i gang prosjekter som skaper opplevelser, liv og røre etter arbeidstid og i helgene, er Kjeldsberg sin måte å jobbe med områdeutvikling på. Austmann Bryggeri har vært på Sluppen i et drøyt år.
– Vi bygger en bydel. Sluppen er og skal være mer enn flotte kontorlokaler i alle prisklasser, forteller Ole Petter Bjørseth, CEO i R. Kjeldsberg og fortsetter: En by har aktiviteter og ingen åpningstid – det er det vi er i ferd med å skape her.
Besøk Lager11