Ble du med på Sluppenfest?

Helgen 21. - 23. juni var det Sluppenfest, en billettfri og gratis opplevelse på Sluppen. Gatemat, scene og teknologi engasjerte både store og små.

 Se bilder nederst i bildekarusellen!

Et unikt gatemat-marked ble etablert på Sluppen i anledning Sluppenfest.

Her var det matboder med en smak av verden: afghansk, filippinsk, chilensk, syrisk, eritreisk, indisk, tyrkisk og sudanesisk. I tillegg hadde Atelier og Michelin-restauranten Fagn matbod.

Scenen ble fylt av barneaktiviteter og opplevelser gjennom dagen. Kids rave, sirkus, maleverksted og teaterforestillinger var populært! Sluppenfest var ellers fylt opp av aktiviteter som speed styling av Posh frisører, bydelslab hvor man kunne bygge framtidens Sluppen i Lego, VR-spill, 3D-printing, bruskasseklatring i regi Trondheim Klatresenter, og miniforedrag om teknologi og bærekraft i Lysgården - for å nevne noe. For voksne var det bingo og DJ som spilte på kveldstid.

Sluppenfest var en smakebit på Lageret, et nytt og spennende konsept for hele Trondheims befolkning lokalisert på Sluppen. Lageret vil bli stedet hvor mindre og nye aktører innenfor restaurant, kultur og annen kreativ virksomhet kan få ha tilhold og utvikle sitt konsept, og samtidig bidra til at Sluppen blir et sted du besøker. Lageret har byggestart høsten 2019.

Foto: Siri Nordberg.

 

Klikk her for å lese mer om Lageret