- En perfekt mellomløsning

Det sier regiondirektør i Veidekke Eiendom, Pål Aglen, om det midlertidige oppholdet på kontorhotellet SpaceWork på Sluppen.

«Alternativet hadde vært hjemmekontor»

Veidekke samlokaliseres i disse dager i nye Lysgården på Sluppen. Veidekke Eiendom har hatt tilhold i Stålgården, og i flytteprosessen bruker de midlertidig kontorhotellet SpaceWork, som ligger i nabobygget.

«Dette ble veldig praktisk ettersom vi var her på Sluppen fra før. Det gjør at vi kan fortsette å bruke kantina, og stamcaféen Aksen er rett utenfor døra», sier Aglen.

Alt inkludert

«Med printer og kaffe er det bare å ta med seg laptop-en og begynne å jobbe. SpaceWork er veldig funksjonelt, her kunne vi flytte rett inn,» sier Aglen.

SpaceWork er fullt møblert og har flere møterom og minglesoner, kontorer og åpent kontorlandskap, samt stillerom og kjøkken.

«Jeg var ikke klar over dette kontorarealet, men det er jo en flott hub», sier Aglen i Veidekke, og fortsetter: «Nedover gangen sitter flere oppstartsbedrifter med egne kontorer, og her i det åpne kontorlandskapet er det plass til 16.»

Ønsker at flere blir klar over muligheten

«Vi ønsker at flere skal bli klar over muligheten med fleksible kontorløsninger vi har her på Sluppen».

Det sier Mai Susegg som er utleiesjef i Kjeldsberg. «Kjeldsberg kan tilby en klynge av bygg med ulike kvaliteter og kontrakter, også til små selskaper med vekstambisjoner som ikke vet hvor store kontorlokaler de trenger på sikt.»

Pål Aglen i Veidekke mener det er flott at Kjeldsberg kan tilby fleksible kontorlokaler til aktører som er i utvikling: «Ikke alle aktører er så store og stabile at de vil ha 10-årskontrakter».

SpaceWork passer for små oppstartsbedrifter, frilansere eller andre som har behov for et sted å jobbe uten at det binder dem i altfor stor grad.

«For oss er det også fint å kunne tilby lokalene i SpaceWork til bedrifter på Sluppen som flytter internt på området eller trenger ekstra kontorer i en begrenset prosjektperiode», sier Susegg.

Les mer om SpaceWork her.