Kinly flytter inn i Lysgården

Ole Petter Bjørseth (t.v.). i R. Kjeldsberg ønsker Tommy Karlsen og Torkil Braseth i Kinly velkommen til Sluppen i juni.

- Lysgården er årets indrefilet av lokaler å velge mellom, og vi er svært fornøyde med å flytte inn i femte etasje i juni. Det sier regional salgssjef Tommy Karlsen i Kinly.


Snart innflytting

Når Lysgården står klar om to måneder, er Kinly blant bedriftene som flytter inn.

"Lysgården er fremoverlent, fylt med teknologi og spennende løsninger. Akkurat som Kinly. En perfekt match!"
Tommy Karlsen i Kinly

Kinly søker hele tiden etter de beste hodene i bransjen, så når de flytter i nye og større lokaler, er det lagt godt til rette for nye ansatte fremover. Kinly er i dag lokalisert på Ranheim.

Det jobbes for å ferdigstille de siste detaljene i Lysgården.

Kinly: En global spesialist

Kinly Trondheim er en godt sammensatt gjeng på 15 dedikerte medarbeidere, som leverer sikre og fleksible løsninger for visuell kommunikasjon som gjør det enklere å jobbe sammen.

- Vår rolle er å sørge for at opplevelsen er sømløs og til å stole på slik at mennesker kan samarbeide, uansett hvor de er, sier Karlsen.

I tillegg til å sy sammen gode produkter fra kjente produsenter, utvikler de også egne produkter og ikke minst skytjenester for sømløs samhandling mellom ulike teknologier med å tilby for eksempel personlige skyrom. 


Lysgården er det nyeste bygget på Sluppen.


Kinly leverer til bedriftsmarkedet både i vår region, nasjonalt og internasjonalt. 

Kinly er et globalt selskap, med 600 ansatte fordelt på kontorer og løsningssentere over hele verden, herunder i USA, Storbritannia, Norge, Nederland, Belgia, De forente arabiske emirater, Singapore og Malaysia. Totalt har de 14 kontorer i 7 land på tvers av 3 kontinenter.

Les mer om Kinly på deres hjemmeside.