Slush´D arrangert for første gang i Trondheim

Slush'D ble arrangert for første gang i Trondheim og fant sted i Leirfossvegen på Sluppen 19. september. Se de fantastiske bildene fra dagen.

Den 19. september ble Slush’D arrangert på Sluppen. Dette var den første Slush’D i sitt slag, med utspring fra Slush, en konferanse som arrangeres i Helsinki hvert år, med nærmere 25000 besøkende nå i sitt tiende år. Målet til Slush er å skape og hjelpe neste generasjon gründere, å bygge et verdensomspennende oppstartssamfunn og tilrettelegge for nye møter mellom gründere og investorer. 

Alt som arrangeres og gjennomføres av Slush har gründeren i fokus.

Slush drives av dedikerte og uavhengige team med lokale entreprenører, studenter, samfunnsaktører og Slush alumi.

Vertskapet for Slush’D Trondheim var FAKTRY, vårt kontorfelleskap for oppstarter innen hardware og Iot på Sluppen, med fasiliteter som inkluderer 3D lab, IoT prototype lab, og tilgang til verksted og testlokaler. 

En gruppe på 200 mennesker, bestående av de mest lovende oppstartsbedriftene, ledende lokale og internasjonale investorer, samt relevante industripartnere, møttes til en en-dags-konferanse.

Deltakerne fikk høre viktigheten av design, erfaringer fra Sluppen-selskapet Glucoset, historien til ny-nedlagte Flowmotion, hvorfor en bør tenke mangfold i teamet sitt samt hva som gjør Trondheim til en bra by for gründere og investorer. T:lab presenterte også sin nye akselerator, 6:am. Det ble også gjennomført mindre workshops hvor deltakerne fikk diskutere relevante tema fra dagen og dagen avsluttet hos Austman for mingling.

19.september 2019 ble en minnerik dag for FAKTRY og hardware-interesserte i Trondheim.