Goodtech leier i alo på Sluppen og flytter til sentrum

3 personer i inngangen ved Lager 11
Goodtech gleder seg til å flytte til Sluppen

Sist i rekken som signerer miljøvennlige kontorlokaler på Sluppen er børsnoterte Goodtech.

- Vår strategi er å digitalisere og automatisere industrielle prosesser i det grønne skiftet. Derfor betyr det faktisk noe at kontorlokalene våre er bærekraftige, sier regionsdirektør Rune Skaufel.

Alo er dobbeltsertifisert innen miljøstandardene Breem og Well Gold, som det første kontorbygget i Midt-Norge.

- Nabolaget betyr óg en del, sier administrasjonskoordinator Tone M Emilsen.
Jeg er god venn med en Sluppenentusiast, som har vist meg både Austmann og Lager 11. Sluppen er rett og slett en egen liten by.


- Også betyr vel navnet alo liv og røre, og det håper vi å bidra til. Det er høyt under taket i Goodtech. Vi liker å trives på jobb, så vi kan høres, smiler Skaufel.

Alo betyr bærekraft på latin, og på nordnorsk betyr alo, helt rett – liv og røre.

Goodtech har røtter fra Norsk Elektrisk kabelfabrikk anno 1913. Selskapet har vært på børs siden 1984 og er i dag en teknologileverandør innen automatisering, industriteknikk og miljøteknologi.

- Vi håper å komme tettere på andre firma som også er opptatt av hvordan teknologi kan bidra til det grønne skiftet, og ikke minst rekruttere talent – slik at vi beholder de gode hjernene i Trondheim, argumenterer Emilsen.


- Trondheimskontoret er spesialisert mot aquakultur - oppdrett og viderefordeling. Vi har vekstambisjoner og skal vokse organisk her i byen, og Kjeldsberg er et fleksibelt vertskap som lar oss få mer plass når vi trenger det, sier Skaufel.

Goodtech har snart 300 ansatte fordelt på ni avdelinger og er lokalisert både i Norge,  Sverige og Åland.

- Man trenger ikke gjennom midtbyen for å besøke oss. Det er viktig. Vi er lett tilgjengelige både med metrobuss og flybuss. Vi hilser også Kjeldsbergs initiativ om å opprette egne shuttlebusser til og fra Sluppen velkommen, sier Skaufel.

- Vi gleder oss til å bli en del av Sluppenfolket, avslutter Emilsen.

Les mer om Goodtech her.

 

Interessert i å lese mer om alo?

Se prospekt