Nyt sommeren med god mat og trygg sykkelparkering

Bikely sykkelskap står utenfor Lager11 og Grip klatresenter på Sluppen. F.v. Ellen Loxley (markedssjef SafeBikely), Ole Petter Bjørseth (adm. dir. Kjeldsberg), Hallvar Bergh (adm. dir SafeBikely), Mai Susegg (utleiesjef Kjeldsberg), Torstein Langeland (leder av "Pådriv Trondheim"), Ragnhild Eriksrud (Grip klatresenter) og Martin Ansnes (daglig leder Lager 11).

Lager11 har brettet opp ermene for høysesongen, og Bikely sørger for at sykkelen kan stå trygt i sykkelskap mens du nyter eksotisk mat og drikke. I juli parkerer du gratis i sykkelskapene, så det er bare å ta turen til Sluppen!

Sluppen ligger omtrent 20 minutter på sykkel fra Trondheim sentrum. Det frekventeres hyppigst på kveldstid i helgene, som er tidspunkt med færre kollektivavganger enn ellers. Daglig leder i Lager11, Martin Ansnes, klar over betydningen av alternativ transport. Sommeren var i 2020 høysesong med over 10.000 besøkende i måneden. Med fjoråret friskt i minne vet den nybakte sjefen at med nyåpningen av uteservering vil enda flere sykle til og fra.

Bikely er et viktig bidrag til totalpakken og gir gjestene flere parkeringsmuligheter. Vi har sykkelstativ, sykkelboks og bysykkel. Med Bikely viser vi omtanke for kundens sykkelutstyr, sier Ansnes.


Med Bikely ligger alt til rette for at gjester med kostbare sykler kan parkere trygt rett utenfor inngangen. I kartet på appen får syklister en oversikt over antall ledige parkeringer på «Lager 11 / Grip Klatresenter» i sanntid – her ser de lokasjonen i sykkelkartet og her kan de også forhåndsreservere.

Bikely-appen lastes ned i App Store / Google Play, og gir tilgang til sykkelskapene.

Daglig leder Martin Ansnes ønsker syklistene velkommen, bretter opp armene og gleder seg til å åpne Lager11 for omverdenen!

Les hele saken på Bikely.no