Sommer på Sluppen

Sol, is, skog, lek, iskaffe, tur. Og bubblewaffles. Det er mange gode grunner til å nyte varme dager på Sluppen.

Sommeren i Trondheim har bydd på mange varme og solrike dager, og ifølge meteorologene holder finværet en stund til. Når det er sol og 20 grader kan det friste med både en gåtur i det grønne og en avkjølende iskaffe. Begge får du lokalt på Sluppen.

Smidalen. Foto: Anne-Lise AakervikSmidalen. Foto: Anne-Lise Aakervik

Smidalen er et stort grøntområde på Sluppen, med stier på kryss og tvers gjennom skogen. Smidalen er en del av Nidelvskorridoren, så veien kan gå videre langs elva mot Leirfoss eller ned til Midtbyen. Sluppens hemmelige, grønne perle omtales Smidalen som i Byutviklingsmagasinet Trondheim2030. I artikkelen kan du lese om Smidalens fortid, med hoppbakker og motorcross - Og fremtid, hvor området skal gjøres tilgjengelig for enda flere. I dag er det et rekreasjonsområde med fuglesang og bringebærbusker. Et fint sted å ta en rusletur før turen går videre til for eksempel Austmann Taproom eller Lager11. Eller diskgolfparken som ligger rett ved.

Bubble waffle

Lager11 byr på sommerlunsj hver onsdag, og holder ellers åpent torsdag til søndag hele sommeren. Nytt av året er åpningen av Francis Kaffe og Bubble Waffles, som har espressokaffe i ulike varianter (kvalitetskaffe fra Kjeldsberg) og et utvalg fargerike bubble waffles på menyen. Dette er unikt for Trondheim og må sjekkes ut!
Mat, drikke og dessert kan nytes både i mathallen og ute i solveggen.