Julegrantenning

Det har blitt advent og Sluppen er pyntet med juletrær og julelys.

Mange opp til årets julegrantenning på Sluppen. Temperaturen på gradstokken har krøpet ned til 13 minus i morgentimene og snøen ligger tykt over området. Nå har tre furutrær på torget på Sluppen blitt lyssatt til applaus av de oppmøtte.

Vafler og gløgg

Scott og Cas fra Lager11 startet dagen tidlig med vaffelsteking og gløggkoking. Innen julegrantenningen kl. 8 var de på plass med servering som varmer godt, sponset av R. Kjeldsberg.

Også i Stålgården var det servering og julekos denne morgenen. De 3 Stuer stilte med servering av gløgg og boller - og lykkehjul med flotte premier.

Gled en som gruer seg til jul

Kirkens Bymisjon var tilstede med sin julekampanje Gled en som gruer seg til jul. I år er det flere som har mindre, og Kirkens Bymisjon gjør alt de kan for at flest mulig kan oppleve en juletid med et sted å være, en god julemiddag og noen å dele den med. Under julegrantenninga var Kari Lian fra Kirkens Bymisjon tilstede med salg av pakkelapper og informasjon om julekampanjen. Gjennom advent vil det være mulig å kjøpe pakkelapper i kantinene på Sluppen. Man kan også bidra til kampanjen direkte på kampanjesiden.

Studenter på Sluppen

Det er daglig over tusen studenter som tar eksamen på Sluppen gjennom eksamensperioden i desember. Mange av disse passerte markeringen på vei til eksamen, og fikk meg seg vaffel og gløgg - til stor glede og entusiasme.