Sluppen Filmfest 2023

Velkommen til Sluppen Filmfest 29. september - 1. oktober: Tre dager med mat, drikke, aktiviteter og film for en hver smak og for alle aldre!

Vi bringer filmmagi til Sluppen denne helga

Film, mat, musikk og god stemning på Lager11 når Sluppen Filmfest går av stabelen!

 

Finn billetter her

 

Fredag 29. september:

I samarbeid med Grip Klatring viser den spenstige klatrefilmen Valley Uprising (2014).
Yosemite nasjonalpark i USA er mekka for klatrere fra hele verden. I Valley Uprising får vi et innblikk i den kulturen som har vokst frem i skyggen av fjellene og historien om hvordan generasjoner har pushet grensene for hva som er mulig å klatre i de bratte fjellveggene i Yosemite.

Filmen vises kl. 18:00.

World's Best Climbing Films – REEL ROCK

 

Lørdag 30. september:

School of Rock (2003) er en klassiker man aldri blir lei av!

Den entusiastiske rockeren Dewey (spilt av den artige Jack Black) er helt tom for penger og velger derfor å stjele romkameraten sin vikarjobb på en privatskole. Det viser seg at vikarjobben ikke er så artig, helt til han en dag hører musikklassen spille. Snart starter han et rockeband med barna i klassen, og sammen får de oppleve masse morro!

Etter filmen blir det Guitar Hero-turnering i Blackbox, alle er velkommen til å slippe ut sin indre rocker! Det er gratis å delta på turneringen.
Filmen vises kl. 14:00.Guitar Hero-turnering starter kl. 16:00.

 

 

Musikal-komedien Pitch Perfect (2012) er garantert god stemning!
A cappella-gruppen The Bellas ønsker å vinne en sangkonkurranse som de har tapt i tidligere og må derfor lete etter nytt talent. En dag blir den aspirerende DJen Beca Mitchell oppdaget mens hun synger i dusjen og blir overtalt til å dra på audition for The Bellas - men kan hun redde dem? Hun virker ikke interessert i a-cappella en gang! Pitch Perfect er en amerikansk musikal-komedie med blant annet Anna Kendrick, Rebel Wilson og Adam DeVine.
Etter filmen blir det karaoke i Blackbox, alle er velkommen til å slippe ut sin indre sanger! Det er gratis å delta på karaoken.

Filmen vises kl. 19:00.
Karaoke starter kl. 21:00.

 

Søndag 1. oktober:

Encanto (2021) har allerede blitt en høyt elsket Disney-klassiker.

Madrigalene bor i et magisk hus som har tatt vare på familien i generasjoner. Hvert barn født inn i familien har mottatt en spesiell form for evne - unntatt Mirabel. Når huset begynner å vise sprekker, blir det opp til Maribel å løse problemene og redde familien.

Encanto er en herlig familiefilm med med gjenkjennelige sanger som “We don’t talk about Bruno” og “Surface Pressure”.

Vi rigger blackbox til en annerledes kinosal spesielt for barn.

Filmen vises kl. 14:00.

 

 

 

I samarbeid med Brobyggerne viser vi den syrisk-kanadiske filmen Peace by Chocolate (2021).

Opplev den hjertevarme historien om Hahdad-familien, syriske flyktninger som får en ny start i en liten kanadisk by gjennom sin urokkelige lidenskap for sjokolade. Denne filmen fanger vakkert deres standhaftighet, sterke familiebånd, og ekstraordinære kraft av å følge sine drømmer.

Før filmen vil det være 20 minutters velkomst og introduksjon knyttet til filmens tema.

Filmen vises kl. 18.00.

PEACE BY CHOCOLATE Trailer | Vortex Media - YouTube

 

Finn billetter her

 

Sluppen utvikles til en levende bydel av R. Kjeldsberg med gode samarbeidspartnere. Sluppen Filmfest er en del av dette arbeidet og arrangeres i år for andre gang.

Lager11 Street Food og Scene er et møtested for mat, kultur og underholdning på Sluppen i Trondheim. Lager11 har åtte matboder som serverer mat fra hele verden og et scenerom (Blackbox) som byr på kulturelle opplevelser.

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival er Midt-Norges største filmfestival, og avholdes neste gang 4.–10. mars 2024. Da inntar festivalen Prinsen Kinosenter i Trondheim med et spesialkuratert program som vises fra morgen til kveld syv dager i strekk.