Orkla Sparebank flytter til sentrale lokaler på Sluppen

Orkla Sparebank har inngått en leiekontrakt med R. Kjeldsberg om leie av lokaler i Sluppenvegen 25. Leiekontrakten har en varighet på 5 år.

På spørsmål om hvorfor de valgte Sluppen svarer Orkla Sparebank at den unike plasseringen og de meget gode fasilitetene som finnes der var avgjørende.

- Vi har de senere årene opplevd sterk kundevekst i Trondheimsområdet. Trondheimere ønsker seg en tilgjengelig, fleksibel og løsningsorientert bankrådgiver – og det får de via Orkla Sparebank. Den sterke kundeveksten har også ført til at vi har blitt flere ansatte. Derfor måtte vi finne oss nye kontorlokaler. Vil benytte anledning til å takke R. Kjeldsberg for utrolig god hjelp i denne prosessen.

- Vi gleder oss til å ta del i fellesskapet og fasilitetene nede på Sluppen.R. Kjeldsberg ønsker Orkla Sparebank velkommen til Sluppen

- R. Kjeldsberg AS er meget godt fornøyd med at Orkla Sparebank valgte oss og Sluppen som sin nye lokasjon i Trondheim, sier Administrerende direktør i R. Kjeldsberg Ole Petter Bjørseth.

Ole Petter Bjørseth i R. Kjeldsberg sammen med Einar Rikstad og Marita Ertsås Nymoen i Orkla Sparebank.

 

Blir del av livet på Sluppen

Orkla Sparebank har lenge ønsket å flytte sin avdeling i Trondheim til Sluppen, og endelig ble det ledige arealer som de kunne flytte inn i. Orkla Sparebank sin virksomhet vil bidra til et økt byliv. Kunder av Orkla Sparebank vil komme til Sluppen for rådgivning og det vil de enkelt kunne gjøre med bil, buss og sykkel.

Sluppen har en meget god tilgjengelig for Orkla Sparebank sine ansatte og ikke minst kunder. Det er nå etablert en snarveg for gående og syklende til bykjernen på Sluppen. I juni åpnet to nye metrobussstasjoner på Sluppen, samt en gang- og sykkelveg langs Holtermannsvegen. Fra de nye busstoppene er det kun 3 minutter å gå til Sluppenvegen 25, og det blir enkelt for ansatte å velge miljøvennlige reiseformer til og fra jobb. I oktober 2023 åpner Nydalsbrua og forhåpentligvis sluttføres tunellen til Byåsen, slik at det blir enklere å reise med buss for de ansatte som bor på vestsiden av byen.

De ansatte i Orkla Sparebank får tilgang til moderne fellesfasiliteter i nabobygget Alo. Her er det trimrom, garderober, sykkelparkering og en personalrestaurant drevet av Hegstad & Blakstad.

Det er ikke bare arbeidsplassen som gir en god arbeidshverdag, men også det tilbudet som finnes rundt arbeidsplassen. På Sluppen er det mange gode naboer som Lager11, Grip Klatring og Austmann Taproom. I Sluppenvegen 25 ligger dessuten delikatesseforretningen Pettersen & Co og håndverksbakeriet Emmer. I Alo er det i tillegg til personalrestauranten åpnet en restaurant – Mana - som vil være åpen på kveldstid.