Lysgården

Det går inflasjon i å hevde at man er verdens beste eller verdens første. På Sluppen i Trondheim hevder man ikke. Lysgården er verdens mest moderne kontorbygg, og stod ferdig i juni 2019.

Lysgården bygningen
Sluppenveien 19, 7037 Trondheim

Et glødende landemerke der nye Trondheim skapes.

Lysgården er et av Trondheims mest synlige bygg. Lys i kombinasjon med glass er sentralt for bygget som er et naturlig blikkfang for alle som kjører E6. Er dere klar for å vokse inn i lyset?

Les mer om Lysgården

Lysgården har ekstreme kvaliteter når det gjelder arkitektur, materialvalg og tekniske løsninger hvor Siemens får benytte all tilgjengelig teknologi fra verdenskonsernet. Lysgården er helt bryterløst og styres via en app.

Personalrestauranten er spektakulær og maten er så god at noen kaller restauranten for Frati. Men viktigst; dette er et bygg hvor folk trives på jobb. Det er det som teller. Lysgården er for bedrifter som vil synes. Jobber du i Lysgården, kommer alle til å vite hvor du jobber.

Lysgården hadde byggestart årsskiftet 2016/2017 og ble ferdigstilt i juni 2019. Nabobygget, Stålgården Nord, ble tildelt Eiendomsprisen 2015 under Midt-Norsk Eiendomskonferanse.

Prosjektet er et samarbeidsprosjekt med Veidekke som medinvestor, leietaker og totalentreprenør.

Ledige lokaler

Bygget er på seks etasjer med en mindre sokkel mot vest. Hver kontoretasje er på 1.850 m2 brutto og har muligheter for varierte løsninger tilpasset et hvert behov fra 80 til 180 arbeidsplasser.

Fra hovedtrappen når man ut til alle byggets deler via ganglinjer som enten kan gå fritt gjennom et åpent kontorlandskap eller skjermes som korridorer avhengig av behov. 

Veidekke, Sweco, DNV GL og Kinly er leietakere i Lysgården. 

Se prospektet

 

Kontakt

Mai Susegg, utleiesjef
Tlf: 996 43 095
E-post: mai.susegg@kjeldsberg.no